Uutinen 31.12.2018

Hei työnantaja, tiedätkö miten ilmoitat vuodenvaihteen palkat?

Tulorekisterin käyttöönotto 1.1.2019 muuttaa merkittävästi palkkailmoittamisen käytäntöjä. Katso täältä, miten ja minne ilmoittaa palkkatietoja nyt vuodenvaihteessa.

Olemme helpottaneet elämääsi ja koonneet muutamalle sivulle tietoa, miten toimia palkkailmoittamisen suhteen vuonna 2018 ja 2019.

Muista nämä:

  1. Tee vuosi-ilmoitus vuodelta 2018 vielä Ilmariseen. Tee ilmoitus tammikuun 2019 aikana.
  2. Katso täältä, miten teet ilmoitukset vuoden 2018 ansioista Kelalle, verohallintoon ja työttömyysvakuutusrahastoon (1.1.2019 alkaen Työllisyysrahastoon).
  3. Ilmoita vuoden 2019 palkat ilmoitetaan tulorekisteriin – älä enää meille. Ilmoitus tulorekisteriin korvaa näet Ilmariselle, verohallintoon, Työllisyysrahastoon ja Kelaan ilmoitettavat palkkailmoitukset.
  4. Vakuutusmaksut maksat edelleen tulorekisteriaikanakin Ilmariseen. Verkkopalvelussamme ilmarinen.fi maksat laskut nopeasti ja turvallisesti sekä voit muuttaa tulevien laskujen eräpäivää.
  5. Tulorekisteritietoa löydät sivuiltamme ilmarinen.fi. Katso esimerkiksi tallenne kyselytunnistamme, josta bongaat asiakkaitamme viimeisimmät tulorekisterikysymykset.

Meiltä Ilmarisesta saat jatkossakin eläkevakuutuksen työntekijöillesi ja yrittäjänä itsellesi. Tukea omaan ja työtekijöittesi työkyvyn ylläpitoon (katso sinulle sopivat palvelumme täältä. Kuntoutusta. Ja eläkkeen. Sekä mahdollisesti asunnon tai toimitilan!

Palvelemme sinua verkossa ilmarinen.fi, chatissa, puhelimitse asiakaspalvelussamme 010 195 000. Tukenasi on myös maan kattava kumppaniverkostomme OP:ssa.

Ajankohtaista

Tiedote 15.9.2022

Ilmarisen suhdanneindeksi: Työntekijämäärän kasvu jatkuu – ainoastaan rakentaminen laskusuunnassa

Työntekijämäärä nousi elokuussa Ilmarisen suhdanneindeksiin kuuluvissa yrityksissä lähes kolme prosenttia vuoden takaiseen verrattuna. Työntekijämäärä on jatkanut kasvuaan nyt jo puolentoista vuoden ajan. Toimialoista vahvimmin kehittyivät henkilöstövuokraus sekä majoitus- ja ravitsemusala. Ainoastaan rakentaminen oli laskussa.

Ilmarisen suhdanneindeksi: Työntekijämäärän kasvu jatkuu – ainoastaan rakentaminen laskusuunnassa
Lisää uutisia ja tiedotteita