Uutinen 8.10.2019

Ilmarinen jälleen mukana energiansäästöviikossa

Energiansäästöviikolla autetaan jälleen laittamaan energiasyöppöjä kuriin. Sekä yritykset että yksilöt voivat vaikuttaa siihen, että energiaa ei mene harakoille.

Ilmarinen osallistuu kuluvalla viikolla jo perinteiseen Energiansäästöviikkoon. Viikon aikana kannustamme henkilöstöä pohtimaan omaa energiankulutustaan niin töissä kuin kotonakin erilaisten teemapäivien ja tietoiskujen avulla. Teemapäivissä jaetaan tietoutta muun muassa fiksusta työmatkaliikkumisesta ja kodin energiatehokkuudesta.

Energiansäästöviikko on valtion kestävän kehityksen yhtiö Motivan järjestämä teemaviikko. Tänä vuonna kampanjaan on ilmoittautunut 290 organisaatiota, joissa työskentelee yli 290 000 ihmistä.

Ilmarinen pyrkii laajasti vähentämään energiankulutustaan kaikissa kiinteistösijoituksissaan.
Olemme mukana Työ- ja elinkeinoministeriön ylläpitämien energiatehokkuussopimusten sopimuskaudella 2017–2025 asuinkiinteistöjen sopimuksessa (VAETS) ja toimitilakiinteistöjen sopimuksessa (TETS). Sopimuskauden loppuun mennessä tavoitteena on saavuttaa 10,5 prosentin säästöt edellisellä sopimuskaudella saavutetusta tasosta.

Lue lisää Ilmarisen yritysvastuuraportista

Ajankohtaista

Ilmarisen toimistorakennus ulkoa, kuvituskuva.

Uutinen 22.9.2021

Nälkäpäivä esillä Ilmarisen verkkosivuilla

Ilmarinen on ollut mukana SPR:n Nälkäpäivä-kampanjassa jo vuosia. Tänäkin vuonna osallistumme kampanjaan torstaina 23.9. alkaen valjastamalla ilmarinen.fi:n etusivun Nälkäpäivä-keräyksen tarpeisiin.

Nälkäpäivä esillä Ilmarisen verkkosivuilla

Uutinen 22.9.2021

Yhteistyöllä kohti Pariisin ilmastosopimuksen tavoitteita – Ilmarinen mukaan laajenevaan kansainväliseen sijoittaja-aloitteeseen

Ilmarinen on liittynyt kansainvälisten sijoittajien Paris Aligned Investment Initiative Net Zero Asset Owner Commitment -aloitteeseen. Yhteistyö muiden sijoittajien kanssa on välttämätöntä hiilineutraalin sijoitussalkun saavuttamisessa.

Yhteistyöllä kohti Pariisin ilmastosopimuksen tavoitteita – Ilmarinen mukaan laajenevaan kansainväliseen sijoittaja-aloitteeseen
Lisää uutisia ja tiedotteita