Tiedote 17.3.2021

Ilmarinen sijoitti Australian vuokra-asuntomarkkinoille

Ilmarinen sijoitti Australian vuokra-asuntomarkkinoille yhdessä Greystarin, APG:n ja Ivanhoe Cambridgen kanssa.

Ilmarinen on sijoittanut Australian vuokra-asuntomarkkinoille keskittyvään Greystar Australia Multifamily Venture I -nimiseen yhteissijoitusrakenteeseen. Greystar on yhdysvaltalainen, johtava globaali vuokra-asuntosijoittaja ja -manageri, jolla on maailmanlaajuisesti hallinnoitavanaan noin 37 miljardin dollarin sijoitusvarallisuus.

Myös hollantilainen eläkerahasto APG ja kanadalaisen CDPQ-eläkerahaston kiinteistövarainhoitoyhtiö Ivanhoé Cambridge tulevat mukaan sijoittajiksi.   

Kumppanuuden tavoitteena on kehittää ja omistaa pitkäaikaisesti vuokra-asuntokohteita pääasiassa Sydneyssä ja Melbournessa kattaen yhteensä noin 5 000 vuokra-asuntoa.

– Näemme Australian vuokramarkkinoilla paljon potentiaalia institutionaaliselle sijoittajalle. Uusi kumppanuus tarjoaa mahdollisuuden hyötyä Australian vuokra-asumisen kasvavasta suosiosta ja kysynnän noususta erityisesti Sydneyn ja Melbournen alueilla kokeneiden manageri- ja sijoittajakumppanien kanssa, sanoo Ilmarisen kansainvälisten kiinteistösijoitusten johtaja Mikko Antila.

– Sijoitus Australian vuokramarkkinoille tukee hyvin Ilmarisen strategiaa ja lisää kiinteistösalkun kansainvälistä hajautusta tuottavasti, turvaavasti ja vastuullisesti, Antila jatkaa.

Lisätietoja:

Mikko Antila, kansainvälisten kiinteistösijoitusten johtaja, p. 050 577 9066

Ajankohtaista

Tiedote 21.12.2021

Toimivuutta vuokralaisille, vähemmän kuormaa ympäristölle – kiinteistöjen olosuhteet haltuun yhtenä kokonaisuutena

Uudessa toimintamallissa otetaan kaikki kiinteistön käyttäjiin vaikuttavat tekijät huomioon yhtenä kokonaisuutena. Esimerkiksi lämpötilan, sisäilman laadun ja valaistuksen tehokkaampi yhteispeli parantaa käyttömukavauutta, pienentää ylläpidossa syntyvää hukkaa ja parantaa energiatehokkuutta.

Toimivuutta vuokralaisille, vähemmän kuormaa ympäristölle – kiinteistöjen olosuhteet haltuun yhtenä kokonaisuutena

Tiedote 2.12.2021

Ilmarinen, YIT ja HGR suunnittelevat yhteisyrityksen perustamista kiinteistökehityshankkeisiin Keilaniemessä

Ilmarinen, YIT ja HGR Property Partners ovat allekirjoittaneet transaktiosopimuksen, jonka tavoitteena on perustaa yhteisyritys kehittämään Keilaniemen alueen merkittäviä kiinteistökehityshankkeita. Perustettavan yhtiön omistukseen on tarkoitus siirtää kaikki HGR:n ja YIT:n yhteisyrityksen Regeneron sekä Ilmarisen Keilaniemen alueella sijaitsevat kehityshankkeet.

Ilmarinen, YIT ja HGR suunnittelevat yhteisyrityksen perustamista kiinteistökehityshankkeisiin Keilaniemessä
Lisää uutisia ja tiedotteita