Ilmarisen toimistorakennus ulkoa, kuvituskuva.
Uutinen 25.4.2022

Nimityksiä Ilmarisessa

Tutustu uusimpiin ilmarislaisiin.

KTM Juho Antila on nimitetty palvelujohtajaksi asiakkuudet ja kanavat -linjalle. Tehtävässään hän vastaa nimetyistä suurasiakkaista ja suurasiakkaiden palvelun kehittämisestä. Juho on aiemmin toiminut Ilmarisessa suurasiakaspäällikkönä.

MuM Tuomas Kemiläinen on nimitetty henkilöstöpäälliköksi henkilöstöosastolle. Hänen vastuullaan on rekrytointi ja resursointi.

FM, yo.merk. Minna Palomurto on nimitetty toimitusjohtajan assistentiksi ja hän toimii myös Ilmarisen johtoryhmän sihteerinä. Minna aloittaa tehtävässä 1.6.2022. Aiemmin hän on työskennellyt Ilmarisessa asiakkaat ja kanavat -linjalla yhteyspäällikkönä.

Tth, AMK, JYEAT Heli Rantanen on nimitetty työkykyjohtamisen asiantuntijaksi työkykyriskin hallinta ja kuntoutus -linjalle. Hän tukee asiakkaita työkykyjohtamisen kehittämisessä.

Ajankohtaista

Uutinen 12.4.2024

Ilmarisen suhdanneindeksi laajenee kattamaan valtaosan yksityisestä sektorista

Ilmarisen vuodesta 2013 asti julkaisema suhdanneindeksi tarjoaa ajantasaista tietoa kansantalouden kehityksestä. Indeksi kuvaa yritysten työntekijämäärän muutosta edellisvuoteen verrattuna. Nyt suhdanneindeksiin mukaan laskettavat toimialat laajentuvat kattamaan valtaosan yksityisestä sektorista.

Ilmarisen suhdanneindeksi laajenee kattamaan valtaosan yksityisestä sektorista
Lisää uutisia ja tiedotteita