Ilmarisen toimistorakennus ulkoa, kuvituskuva.
Uutinen 25.4.2022

Nimityksiä Ilmarisessa

Tutustu uusimpiin ilmarislaisiin.

KTM Juho Antila on nimitetty palvelujohtajaksi asiakkuudet ja kanavat -linjalle. Tehtävässään hän vastaa nimetyistä suurasiakkaista ja suurasiakkaiden palvelun kehittämisestä. Juho on aiemmin toiminut Ilmarisessa suurasiakaspäällikkönä.

MuM Tuomas Kemiläinen on nimitetty henkilöstöpäälliköksi henkilöstöosastolle. Hänen vastuullaan on rekrytointi ja resursointi.

FM, yo.merk. Minna Palomurto on nimitetty toimitusjohtajan assistentiksi ja hän toimii myös Ilmarisen johtoryhmän sihteerinä. Minna aloittaa tehtävässä 1.6.2022. Aiemmin hän on työskennellyt Ilmarisessa asiakkaat ja kanavat -linjalla yhteyspäällikkönä.

Tth, AMK, JYEAT Heli Rantanen on nimitetty työkykyjohtamisen asiantuntijaksi työkykyriskin hallinta ja kuntoutus -linjalle. Hän tukee asiakkaita työkykyjohtamisen kehittämisessä.

Ajankohtaista

Tiedote 29.4.2022

Ilmarisen osavuosiraportti 1.1.–31.3.2022: Vakuutusmaksutulo kasvoi, kustannustehokkuus parani ja vakavaraisuus pysyi vahvana haastavassa markkinassa

Ilmarisen sijoitussalkun tuotto oli -2,2 (4,8) prosenttia eli 1,4 mrd. euroa negatiivinen osakekurssien laskun ja korkojen nousun seurauksena. Sijoitusten markkina-arvo laski 59,1 (60,8) miljardiin euroon. Sijoitusten pitkän aikavälin keskituotto oli 6,1 prosenttia. Tämä vastaa 4,4 prosentin reaalituottoa.

Ilmarisen osavuosiraportti 1.1.–31.3.2022: Vakuutusmaksutulo kasvoi, kustannustehokkuus parani ja vakavaraisuus pysyi vahvana haastavassa markkinassa
Lisää uutisia ja tiedotteita