Ilmarisen toimistorakennus ulkoa, kuvituskuva.
Uutinen 25.4.2022

Nimityksiä Ilmarisessa

Tutustu uusimpiin ilmarislaisiin.

KTM Juho Antila on nimitetty palvelujohtajaksi asiakkuudet ja kanavat -linjalle. Tehtävässään hän vastaa nimetyistä suurasiakkaista ja suurasiakkaiden palvelun kehittämisestä. Juho on aiemmin toiminut Ilmarisessa suurasiakaspäällikkönä.

MuM Tuomas Kemiläinen on nimitetty henkilöstöpäälliköksi henkilöstöosastolle. Hänen vastuullaan on rekrytointi ja resursointi.

FM, yo.merk. Minna Palomurto on nimitetty toimitusjohtajan assistentiksi ja hän toimii myös Ilmarisen johtoryhmän sihteerinä. Minna aloittaa tehtävässä 1.6.2022. Aiemmin hän on työskennellyt Ilmarisessa asiakkaat ja kanavat -linjalla yhteyspäällikkönä.

Tth, AMK, JYEAT Heli Rantanen on nimitetty työkykyjohtamisen asiantuntijaksi työkykyriskin hallinta ja kuntoutus -linjalle. Hän tukee asiakkaita työkykyjohtamisen kehittämisessä.

Ajankohtaista

Uutinen 23.5.2023

Ilmarinen toimi kumppanina Harvardin opiskelijoiden kenttätutkimuksessa

Ryhmä Harvardin yliopiston opiskelijoita vieraili Ilmarisessa esittelemässä tuloksia kenttätutkimuksesta, jota Ilmarinen oli kumppanina mahdollistamassa. Projektissa opiskelijat pyrkivät kartoittamaan erityisesti nuorten tietämystä eläkejärjestelmästä.

Ilmarinen toimi kumppanina Harvardin opiskelijoiden kenttätutkimuksessa

Tiedote 28.4.2023

Nimityksiä Ilmarisen johtoryhmään

Ilmarisen hallitus on nimittänyt kaksi uutta jäsentä Ilmarisen johtoryhmään. Ilmarisen viestintä- ja yhteiskuntasuhdejohtajaksi on nimitetty Kaisa Ala-Laurila ja talous- ja riskienhallintajohtajaksi Mira Kauppi.

Nimityksiä Ilmarisen johtoryhmään
Lisää uutisia ja tiedotteita