Uutinen 12.4.2023

Nimityksiä Ilmarisessa

Olemme taas saaneet monia uusia osaajia ilmarislaisten joukkueeseemme. Tässä poimintoja.


Jussi Korhonen on nimitetty johtavaksi kehittäjäksi, lead developer, teknologia ja kehittäminen -linjan digiarkkitehtuuri ja kyberturva -osastolle. Jussi vastaa siitä, että Ilmarisen kehitysympäristöt ja -työkalut vastaavat moderneja sovelluskehitystarpeita. Lisäksi hän varmistaa Ilmarisen sovellusarkkitehtuurimallien systemaattisen käytön ja kehittämisen. Jussi aloitti Ilmarisessa tammikuussa 2023.


Terveystaloustieteen TtM Jussi Malila on nimitetty asiakaspäälliköksi asiakkuudet ja kanavat -linjalle. Hänen tehtäviinsä kuuluu yhteistyö keskisuurten ja pienten asiakkaiden kanssa työeläkevakuuttamiseen liittyvissä asioissa sekä myynti. Jussi aloitti Ilmarisessa tammikuussa 2023.


Liiketalouden tradenomi (AMK) Teea Toiviainen on nimitetty asiakaspäälliköksi asiakkuudet ja kanavat -linjalle. Hänen tehtäviinsä kuuluu yhteistyö keskisuurten ja pienten asiakkaiden kanssa työeläkevakuuttamiseen liittyvissä asioissa sekä myynti. Teea aloitti Ilmarisessa tammikuussa 2023.

Lue lisää

Ajankohtaista

Uutinen 18.9.2023

Ilmarisen opiskelijamessut – ilmoittaudu mukaan!

Hei opiskelija! Mietitkö, mitä Ilmarinen voisi tarjota sinulle? Millainen olisi unelmien kesätyöpaikkasi? Entä mitä haluaisit tehdä työksesi, kun opinnot ovat paketissa? Oletko pohtinut, mitkä asiat ovat sinulle työpaikassa merkityksellisiä? Tule kuulemaan, miten monia mahdollisuuksia Ilmarinen tarjoaa sinulle!

Ilmarisen opiskelijamessut – ilmoittaudu mukaan!
Lisää uutisia ja tiedotteita