Ilmarinen jälleen mukana energiansäästöviikossa

8.10.2019
|
Uutinen
image

Energiansäästöviikolla autetaan jälleen laittamaan energiasyöppöjä kuriin. Sekä yritykset että yksilöt voivat vaikuttaa siihen, että energiaa ei mene harakoille.

Ilmarinen osallistuu kuluvalla viikolla jo perinteiseen Energiansäästöviikkoon. Viikon aikana kannustamme henkilöstöä pohtimaan omaa energiankulutustaan niin töissä kuin kotonakin erilaisten teemapäivien ja tietoiskujen avulla. Teemapäivissä jaetaan tietoutta muun muassa fiksusta työmatkaliikkumisesta ja kodin energiatehokkuudesta.

Energiansäästöviikko on valtion kestävän kehityksen yhtiö Motivan järjestämä teemaviikko. Tänä vuonna kampanjaan on ilmoittautunut 290 organisaatiota, joissa työskentelee yli 290 000 ihmistä.

Ilmarinen pyrkii laajasti vähentämään energiankulutustaan kaikissa kiinteistösijoituksissaan.
Olemme mukana Työ- ja elinkeinoministeriön ylläpitämien energiatehokkuussopimusten sopimuskaudella 2017–2025 asuinkiinteistöjen sopimuksessa (VAETS) ja toimitilakiinteistöjen sopimuksessa (TETS). Sopimuskauden loppuun mennessä tavoitteena on saavuttaa 10,5 prosentin säästöt edellisellä sopimuskaudella saavutetusta tasosta.

Lue lisää Ilmarisen yritysvastuuraportista