Uutinen 8.10.2019

Ilmarinen jälleen mukana energiansäästöviikossa

Energiansäästöviikolla autetaan jälleen laittamaan energiasyöppöjä kuriin. Sekä yritykset että yksilöt voivat vaikuttaa siihen, että energiaa ei mene harakoille.

Ilmarinen osallistuu kuluvalla viikolla jo perinteiseen Energiansäästöviikkoon. Viikon aikana kannustamme henkilöstöä pohtimaan omaa energiankulutustaan niin töissä kuin kotonakin erilaisten teemapäivien ja tietoiskujen avulla. Teemapäivissä jaetaan tietoutta muun muassa fiksusta työmatkaliikkumisesta ja kodin energiatehokkuudesta.

Energiansäästöviikko on valtion kestävän kehityksen yhtiö Motivan järjestämä teemaviikko. Tänä vuonna kampanjaan on ilmoittautunut 290 organisaatiota, joissa työskentelee yli 290 000 ihmistä.

Ilmarinen pyrkii laajasti vähentämään energiankulutustaan kaikissa kiinteistösijoituksissaan.
Olemme mukana Työ- ja elinkeinoministeriön ylläpitämien energiatehokkuussopimusten sopimuskaudella 2017–2025 asuinkiinteistöjen sopimuksessa (VAETS) ja toimitilakiinteistöjen sopimuksessa (TETS). Sopimuskauden loppuun mennessä tavoitteena on saavuttaa 10,5 prosentin säästöt edellisellä sopimuskaudella saavutetusta tasosta.

Lue lisää Ilmarisen yritysvastuuraportista

Ajankohtaista

Uutinen 22.3.2024

Earth Hour – varaudumme hyvään huomiseen

Varaudumme hyvään huomiseen ja osallistumme jälleen Earth Hour -tapahtumaan. Sammutamme valot Helsingin Ruoholahdessa sijaitsevalla pääkonttorilla ilmaston puolesta lauantaina 23.3. kello 20.30–21.30.

Earth Hour – varaudumme hyvään huomiseen
Lisää uutisia ja tiedotteita