Rakenna Parempaa työelämää

 

Parempi työelämä tuo tulosta.

Ota yhteyttä | tyohyvinvointi@ilmarinen.fi | 010 284 3100

Parempi työelämä tuo tulosta 

Poissaolopäivä maksaa keskimäärin

288 €

silloin kun työpanos korvataan.

Poissaolopäivän ennaltaehkäisy tuo

271 €

lisää liiketulosta.

Lievän tapaturman välttäminen tuo

8700 €

paremman liiketuloksen.

Yksi vaihtuva kokenut työntekijä aiheuttaa

44000 €

liiketuloksen menetyksen.

Työtä kehittämällä sähläys vähenee. Tuottavuus kasvaa

126000 €

vuodessa, kun lisätään tunti tehollista työaikaa viikossa.

Esimerkkinä palvelualan yritys, jossa työskentelee noin 80 henkilöä.

Menestystä

Parempi työelämä on säännöllisiä, strategian mukaisia tekoja. Ne tekevät työtunneista tehokkaita ja työhyvinvoinnista yrityksesi kilpailuedun. Tunnista nykytila ja toimi. Lähde liikkeelle kohti parempaa työelämää. Katso alta videomme ja ota askel Parempaa työelämää -polulle.

 Tuottavuutta

Kun ihminen voi hyvin, hän tekee työnsä hyvin. Se näkyy yrityksesi tuloksessa. Työntekoa kehittämällä parannat yrityksesi tuottavuutta. Siksi sinun kannattaa huolehtia työntekijöidesi ja omasta hyvinvoinnistasi. Yllä olevassa laskurissa näet, miten parempi työelämä tuo tulosta.

Työkykyä

Oikein kohdennetulla ja hyvin organisoidulla työkykyjohtamisella vahvistetaan henkilöstön hyvinvointi. Samalla parannetaan liiketoiminnan tuloksellisuutta. Näin mahdollistetaan pidempiä työuria ja lisätään vihtyvyyttä. Parempaa työelämää -polkumme opastaa sinut kohti parempaa työkykyä.

KATSO VIDEO

Siirry polulle ja lähde liikkeelle

Parempaa työelämää -polulle olemme koonneet käytännön vinkkejä ja ohjeita työhyvinvointiin. Niistä inspiroitumalla ja niitä toteuttamalla voit parantaa hyvinvointia niin työssä kuin vapaa-ajallakin. Tunnista ja tartu nykytilaan polun Tunnista ja toimi -sivulla

Tunnista ja toimi

Millaiset johtamiskäytännöt yrityksessäsi on? Entä muut henkilöstökäytännöt? Yhteiset käytännöt synnyttävät yhtenäistä laatua. Eikä keneltäkään kulu aikaa siihen, että pyörä pitäisi keksiä joka päivä uudelleen. Ja kun työntekijät pääsevät luomaan käytäntöjä, he myös toimivat niiden mukaan mielellään.

Lue lisää

Johda itseäsi

Kehon ja mielen liitto. Kun se toimii, me toimimme. Ja kun autamme muitakin toimimaan, autamme koko työpaikkaamme voimaan hyvin. Arjen valinnat ratkaisevat, miten hyvin sinä, työkaverisi, esimiehesi ja alaisesi voivat.

Lue lisää

Johda ihmistä

Sinä päätät, miten johdat joukkojasi. Miten innostat työntekijöitäsi. Miten autat heitä onnistumaan. Milloin opastat, milloin annat vapaat kädet. Miten osoitat arvostavasi heidän erilaisuuttaan. Ja miten edistät sitä, että kehityt esimiehenä.

Lue lisää

Vahvista työkykyä

Auta työntekijöitäsi pysymään työkykyisinä. Seuraa, miten he voivat, ja auta ajoissa. Parhaiten turvaat työkyvyn, kun johdat sitä. Rakenna malli, aseta tavoitteet ja seuraa tuloksia.

Lue lisää

Yhtenä työyhteisönä

Parhaat osaajat ovat parhaissa työpaikoissa. Rakenna sen vuoksi sinun työpaikastasi paras. Sellainen, jossa jokainen tietää, miksi yrityksesi on olemassa ja mihin se on menossa. Ja jossa jokainen auttaa itseään ja muita onnistumaan.

Lue lisää

Tilaa Parempaa työelämää -polun viittä eri työhyvinvoinnin teemaa käsittelevät sähköpostikirjeet. Lopuksi saat polun suorittamisesta diplomin!

Voit peruuttaa uutiskirjeiden vastaanottamisen milloin haluat. Ilmarisen rekisteriselosteet

 

Työkykyjohtamisella menestystä ja tuottavuutta

background

Palvelumme sinulle

Parempaa työelämää -ohjaamo

Parempaa työelämää -ohjaamo on tehokas työväline yrityksen työkyvystä, henkilöstöstä ja taloudesta vastaaville asiantuntijoille ja johdolle. 

Lue lisää

Parempi vire -mobiilipalvelu

Parempi vire on uusi ensiluokkainen työkalu yksilön oman työkyvyn ja kokonaishyvinvoinnin parantamiseksi. Älypuhelimessa toimiva palvelu haastaa tekemään tutkitusti parempia valintoja töissä ja vapaalla – omalla tavalla, ympäri vuoden! 

Lue lisää

Katso videot Parempaa työelämää -soittolistaltamme

Parempaa työelämää: Tunnista nykytila ja rakenna polku

Parempaa työelämää: Tunnista nykytila ja rakenna polku

Parempaa työelämää: Rakenna taitava työyhteisö

Parempaa työelämää: Rakenna taitava työyhteisö

Parempaa työelämää: Turvaa työkyky

Parempaa työelämää: Turvaa työkyky

Parempaa työelämää: Kehity esimiehenä

Parempaa työelämää: Kehity esimiehenä

Parempaa työelämää: Voi hyvin

Parempaa työelämää: Voi hyvin

LUE LISÄÄ PAREMPAA ELÄMÄÄ -BLOGISTAMME

Tiedote
| 16.8.2017

Yli 50 työpaikkaa kehitti työkaluja uudistumiseen

Tulevaisuuden työpaikka -projekti kokosi yli 50 erilaista työpaikkaa yhteen kehittämään keinoja työpaikkojen uudistumiseen ja muuttuvan työelämän tarpeisiin. Perusajatus projektissa oli, että työpaikat uudistuvat vain ihmisten avulla. Työpaikkojen luomat työkalut on nyt julkaistu kaikkien työyhteisöjen käyttöön.

Lue lisää

Uutinen
| 14.8.2017

Kuukauden teko: Aha Logisticsin Rinnan mitalla edellä

Juhlistamme satavuotiasta Suomea keräämällä sata tekoa paremman työelämän puolesta. Hankkeen tavoitteena on tehdä työelämän hyvät käytännöt näkyviksi ja jakaa ne avoimesti kaikkien käyttöön, jotta suomalainen työelämä olisi maailman parasta. Tämän kuukauden tekona on AHA Logisticsin perjantaiset punnerrukset hyvän asian puolesta.

Lue lisää