ILMARINEN INNOSTAA ASIAKKAITA KEHITTÄMÄÄN PAREMPAA TYÖELÄMÄÄ

30.11.2015
|
Uutinen
image

Tapamme tuottaa asiakkaillemme palveluita monipuolistuu. Olemme avanneet sivut, joilla käsittelemme työhyvinvoinnin johtamista ja tuottavuutta asiakkaiden, ja erityisesti pk-yritysten lähtökohdista. Sivujen nimi on Parempaa työelämää.

Ilmarinen haluaa tarjota asiakkailleen laadukkaita ja monipuolisia digitaalisia palveluita. Sekä konkreettisia ratkaisuja, jotka tukevat sujuvan työn tekemistä työpaikoilla.   

Polku Parempaan työelämään

Ketterä kehitysprosessi etenee vaiheittain ja ensimmäisessä vaiheessa olemme avanneet Parempaa työelämää -sivut. Sivuilla esittelemme Parempaa työelämää -polun, ja sen viisi teemaa:

  • Tunnista nykytila ja rakenna polku
  • Kehity esimiehenä
  • Turvaa työkyky
  • Rakenna taitava työyhteisö
  • Voi hyvin

Kyseessä on asiakkaalle suunniteltu polku, jossa hän saa käytännön apua ja työkaluja työelämän keskeisiin kysymyksiin. Jokaisen teeman sisältö on hyvin monipuolinen. Sisältökehitys ei kuitenkaan pysähdy tähän, vaan sitä kehitetään yhä monipuolisemmaksi hyvinkin tiiviillä aikataululla.

– Jo heti ensimmäisen viikon aikana työkalutarjoamamme monipuolistuu. Myös case-esimerkkejä asiakkaiden onnistumisista tullaan esittelemään tärkeänä osana sivuja. Pk-asiakkaille on puolestaan tarkoitus lanseerata Tunti viikossa -niminen palvelukokonaisuus vuodenvaihteen jälkeen. Kaikki tämä näkyy Parempaa työelämää -polun kehityksessä, kertoo Ilmarisen työhyvinvointijohtaja Kati Huoponen.

Seuraava vaihe

Tavoitteenamme on tarjota työhyvinvoinnin johtamisen osaaminen, asiantuntemus ja reaaliaikaiset tiedot asiakkaiden käyttöön digitaalisesti alkuvuonna 2016.  Palvelun kehitysaskeleet ja asiakkaan palautteet kulkevat käsi kädessä.  

 – Haluamme tuoda toimintaamme aitoa asiakaslähtöisyyttä ottamalla asiakkaat mukaan palvelun seuraavan vaiheen kehitystyöhön. Näin myös tapamme tuottaa työhyvinvointiin liittyviä palveluita asiakkaillemme muuttuu monipuolisemmaksi, Kati Huoponen vahvistaa.  

Tutustu Parempaan työelämää -polkuun. Voit myös lähettää palautetta ja kehitysehdotuksia!

www.ilmarinen.fi/parempaatyoelamaa