TARKISTA NYT UUSI TYÖELÄKEOTTEESI

3.7.2015
|
Uutinen
image

Ilmarisen asiakkaana voit nyt tarkistaa uuden työeläkeotteesi verkkopalvelussamme. Otteessa ovat mukana tiedot vuoden 2014 loppuun saakka eläkettäsi kartuttaneista ansioista.

Työeläkeote sisältää tiedot työskentelystäsi yksityisellä ja julkisella työnantajalla sekä yrittäjänä ja siitä kertyneestä eläkkeestä. Otteella näkyy myös eräiden sosiaalietuuksien (esim. äitiysraha, sairauspäiväraha) ja opiskelun perusteella kertynyt eläke vuodesta 2005 eteenpäin. Otteessa on arvio vuoden 2014 loppuun mennessä kertyneestä eläkkeestä. Kun työsuhteesi näkyy eläkeotteessasi juuri sellaisena kuin pitääkin, tiedät että työnantajasi on huolehtinut eläketurvastasi.   

Työeläkeote syytä tarkistaa hyvin

Työeläkeote on syytä tarkistaa vuosittain, jotta eläkkeeseesi vaikuttavat tiedot ovat kunnossa, kun jäät aikanaan eläkkeelle. Apuna tarkistuksessa voit käyttää työtodistuksia ja vuosittaisia palkkalaskelmia. Jos huomaat tiedoissa puutteen tai virheen, voit tehdä korjauspyynnön helposti verkossa. Selvitämme pyynnöstäsi ansiotietoja kuudelta viimeiseltä vuodelta.

Kätevä verkko-ote

Eläkeotteeseesi tutustut helpoiten verkossa, jossa voit tarkistaa sen milloin tahansa. Paperinen työeläkeote postitetaan sen sijaan vain joka kolmas vuosi.

Verkko-ote säästää aikaa, vaivaa ja luontoa. Kannattaa siis valita verkko-ote ja ottaa palvelussa myös käyttöön kätevä muistutuspalvelu, joka lähettää sinulle viestin aina uuden työeläkeotteen valmistuttua. Päivitämme eläkeotteesi kerran vuodessa, joka kevät.  

Pistäydy verkossa vaikka saman tien ja ilmoita, että haluat saada vastedes eläkeotteesi sinne!

Siirry työeläkeotepalveluun