OTA ASKEL KOHTI PAREMPAA TYÖELÄMÄÄ

14.1.2016
|
Uutinen
image

Avasimme viime syksynä verkkopalveluumme uuden kokonaisuuden, jossa käsittelemme työhyvinvoinnin johtamista sekä työkyvyn turvaamista asiakkaiden, ja erityisesti pk-yritysten lähtökohdista. Tutustu nyt uudistuneeseen Parempaa työelämää -polkuun!

Haluamme tarjota asiakkaille laadukkaita digitaalisia palveluita sekä konkreettisia ratkaisuja, jotka tukevat sujuvan työn tekemistä työpaikoilla. Parempaa työelämää -sivuilla esittelemme Parempaa työelämää –polun, jolta löytyy keinoja työn kehittämiseksi ja tuottavuuden parantamiseksi. Polkuun kuuluu viisi teemaa:

  • Tunnista nykytila ja rakenna polku
  • Kehity esimiehenä
  • Turvaa työkyky
  • Rakenna taitava työyhteisö
  • Voi hyvin

Asiakkaamme saavat polun kautta käytännön apua ja työkaluja työelämän keskeisiin kysymyksiin. Polun kautta asiakkaamme voi ilmoittautua myös Ilmarisen uudistuneisiin valmennuksiin ja työpajoihin. Paremman työelämän polkua ja sen työvälineitä voi käyttää ajasta ja paikasta riippumatta eri päätelaitteilla.

Jokaisen Paremman työelämän polun teeman sisältöä kehitetään jatkuvasti, ja esimerkiksi nyt teemoihin on lisätty kuvaavia asiakasesimerkkejä.

– Haluamme esitellä case-esimerkkejä asiakkaidemme onnistumisista ja innostaa muita mukaan kehittämään juuri oman yrityksen näköistä työelämää, kertoo Ilmarisen työhyvinvointijohtaja Kati Huoponen.

Tavoitteenamme on myös tarjota työhyvinvoinnin johtamisen osaaminen, asiantuntemus ja reaaliaikaiset tiedot asiakkaiden käyttöön digitaalisesti alkuvuoden aikana. Palvelun kehitysaskeleet ja asiakkaiden palautteet kulkevat käsi kädessä.  

– Tahdomme olla aidosti asiakaslähtöisiä ja ottaa asiakkaat mukaan palvelun kehitystyöhön, Kati Huoponen sanoo.  

– Uskomme, että Paremman työelämän polun työkalujen avulla on mahdollista saada tunti lisää tehollista työaikaa työpakoille ja samalla turvata sekä kehittää henkilöstön työkykyä. Työtä kehittämällä sähläys vähenee ja työn tuottavuus voi kasvaa tuhansilla euroilla vuodessa, Kati Huoponen lupaa. 

Tutustu Parempaan työelämää -polkuun, kokeile työkaluja ja osallistu uudistuneisiin valmennuksiimme!  Lue myös Kati Huoposen blogi: Eväitä paremman työelämän polulle