KUUKAUDEN TEKO PAREMMAN TYÖELÄMÄN PUOLESTA ON ZEELANDIN LANKUTUSHAASTE

23.2.2017
|
Uutinen
image

Ilmarinen juhlii satavuotiasta Suomea keräämällä (ainakin) sata tekoa paremman työelämän puolesta. Kuukauden teoksi on valittu Zeelandin lankutushaaste.

Ilmarinen juhlii satavuotiasta Suomea keräämällä sata tekoa paremman työelämän puolesta. Hankkeen tavoitteena on tehdä työelämän hyvät käytännöt näkyviksi ja jakaa ne avoimesti kaikkien käyttöön, jotta suomalainen työelämä olisi maailman parasta.

Haastamme kampanjassa yritykset tekemään tekoja, jotka lisäävät henkilöstön hyvinvointia ja työvireyttä, parantavat jaksamista ja luovat positiivista energiaa.

Lankutushaaste on tammikuun teko

Tammikuun kuukauden teoksi on valittu Zeelandin lankutushaaste. Markkinointitoimisto Zeeland Family huoltaa yhdessä kuntoa päivittäisellä 6 minuutin lankutushetkellä. Lankuttamista pidetään yhtenä parhaimpana omalla kehonpainolla tehtävänä liikkeenä. Lankuttaminen vahvistaa keskivartaloa ja vaikuttaa niin jalkoihin, selkään kuin käsilihaksiin.  

Lankutushaasteen lisäksi zeelandilaiset pelaavat viikoittain yhdessä salibandya ja joogaavat. Uusien työkavereiden taloon tuoma haaste on otettu hyvin vastaan. Yhteiset aktiviteetit koetaan tunnelman ja kunnon kohottajina sekä kivana tapana tutustua uusiin kollegoihin.

Osallistu ja voita!

Onko sinun työpaikallasi käytäntöjä, jotka lisäävät hyvinvointia tai yhteishenkeä? Jaa ne meille ja muille. Sata ensimmäistä teon ilmoittajaa pääsee leffaan kaverin kanssa.

Teot voivat olla suuria tai pieniä, hyväksi havaittuja käytäntöjä tai kehitysideoita. Teot kerätään kampanjasivustolle www.ilmarinen.fi/100tekoa, josta kuka tahansa voi käydä poimimassa vinkkejä omaan työyhteisönsä kehittämiseen sekä äänestää suosikkitekoaan.

Äänestäjien kesken arvotaan joka kuukausi Polar Loop -aktiivisuusranneke. Parhaat teot palkitaan vuoden lopussa työyhteisöille räätälöidyillä työhyvinvointipäivillä. Osallistu ja voita osoitteessa www.ilmarinen.fi/100tekoa.