Riksapyörä ajeluttaa vanhuksia Järvenpäässä

10.5.2017
|
Uutinen
image

Vuoden vanhusteko 2016 -palkinnon voittanut Järvenpään kaupunki on hankkinut palkintorahoilla riksapyörän ikäihmisten iloksi. Pyörä otettiin käyttöön tänään Liikuta minua -tapahtumassa Järvenpään Rantapuistossa.

Vuoden vanhusteko -tunnustus myönnettiin viime vuonna Järvenpään kaupungin voimavaralähtöisen kotihoidon toimintamalliin. Malliin sisältyy neljän viikon mittainen intensiivijakso, jossa asiakasta tuetaan ja kannustetaan yksilöllisesti monialaisen henkilöstötiimin yhteistyöllä.

Ilmarinen ja Vanhustyön keskusliitto myöntävät Vuoden vanhusteko -palkinnon vuosittain. Palkinnon suuruus on 5 000 euroa. Sen avulla halutaan kannustaa vanhustyön menetelmien kehittämiseen ja nostaa vanhustyön arvostusta sekä tuottaa iloa ja hyvinvointia vanhuksille. Vastaavia riksapyöriä ikäihmisille on otettu käyttöön muuallakin Suomessa.

Hae Vuoden Vanhusteko 2017 -palkintoa

Vuoden Vanhusteko 2017 -tunnustus on taas haettavissa. Palkinto myönnetään henkilölle tai yhteisölle, joka on myönteisellä tai innovatiivisella tavalla edistänyt vanhustyötä, kehittänyt toimivan mallin tai menetelmän tai muuten edesauttanut ikäihmisten hyvinvointia.

Hakemuksen Vuoden vanhusteko -palkintoa varten tulee olla Vanhustyön keskusliitossa torstaihin 15.6.2017 klo 16 mennessä. 

Hakemuksen voi tehdä sähköiselle lomakkeelle tästä linkistä

tai postittaa osoitteella Vanhustyön keskusliitto, Mailis Salmi, Malmin kauppatie 26, 00700 Helsinki.

Lisätietoa ja kilpailun säännöt myös Vanhustyön Keskusliiton sivuilta.