Tervetuloa Onni oppia, ilo osata! -tapahtumaan 17.6.

28.5.2019
|
Uutinen
image

Tule nauttimaan oppimisen ja osaamisen ilosta maanantaina 17.6. Helsingin keskuskirjasto Oodiin. Luvassa on kiinnostavia asiantuntijapuheenvuoroja, keskusteluja ja työpajoja elinikäisestä oppimisesta.

Miten sinä opit läpi elämän? Miten johtaa omaa työkykyä? Millaisia mahdollisuuksia teknologinen kehitys tarjoaa elinikäiselle oppimiselle?

Muun muassa nämä teemat ovat esillä Sitran ja sen yhteistyökumppaneiden järjestämässä Onni oppia, ilo osata! -tapahtumassa maanantaina 17.6.2019 Helsingin keskustakirjasto Oodissa.

Aamusta iltaan ulottuva ohjelmakokonaisuus kertoo siitä, miten jokainen meistä voi kehittää omaa osaamistaan ja oppia läpi elämän. Tapahtuma on maksuton ja kaikille avoin. Tilaisuuden pääohjelmaa voi seurata myös verkon välityksellä. Linkki verkkolähetykseen päivittyy Sitran verkkosivuille lähempänä tapahtumaa. Tutustu ohjelmaan ja ilmoittaudu mukaan. 

Ole oman työelämäsi johtaja

Ilmarinen on mukana tapahtumassa koko päivän. Tule tapaamaan työkykyjohtamisen asiantuntijoitamme sekä testaamaan, kuinka valmis olet tulevaisuuden työelämään.

Ole oman työelämäsi johtaja -tilaisuudessa klo 15.30-16.50 pohditaan, minkälaisista valmiuksista oman työkyvyn johtaminen rakentuu ja miten johtaa omaa työkykyä. Ilmarisen johtava valmentaja Katja Atsar puhuu tilaisuudessa aiheesta Työelämä muuttuu – työntekijyys muuttuu. Tervetuloa!

Ole oman työelämäsi johtaja, 17.6.2019 klo 15.30-16.50, keskustakirjasto Oodi              

Minkälaisista valmiuksista oman työkyvyn johtaminen rakentuu? Miten johtaa omaa työkykyä? Tule kuulemaan asiantuntijapuheenvuoroja ja saamaan konkreettisia työkaluja.

Työelämä muuttuu, muututaan mukana
Katri Viippola, johtaja, HR, viestintä ja vastuullisuus, Varma

Työelämä muuttuu – työntekijyys muuttuu
Katja Atsar, johtava valmentaja, Ilmarinen

Työelämä muuttuu – käytännön työkaluja ja buustia osaamisen kehittämiseen
Kati Korhonen-Yrjänheikki, työelämäpalvelujen johtaja, Keva

Kuultua havainnollistavat Improvisaatioteatteri Stella Polariksen näyttelijät Sari Siikander ja Elina Stirkkinen.

Lue lisää ja ilmoittaudu mukaan Sitran verkkosivuilla.  

Lämpimästi tervetuloa!

Aihepiiri
Työhyvinvointi