}

 

100 paremman työelämän tekoa

Katso video ja tutustu ilmoitettuihin tekohin.

Asiakaspalvelu | 010 195 000

Katso kaikki teot
Hankeviestintä koetaan usein hankalaksi ja vaikeaksi tehtäväksi, jota projektipäällikkö joutuu tekemään kaiken muun työn lisäksi ikään kuin ylimääräisenä työnä. Projektipäälliköt ovat usein jonkun tietyn substanssialan asiantuntijoita ja/tai opettajia, joilla ei välttämättä ole kokemusta projekteissa vaadittavista viestintä- ja markkinointehtävistä. Sparraamista, vinkkejä ja motivointia siis tarvitaan!

Projektipäällikköä ei kuitenkaan välttämättä motivoi pino ohjeita ja sääntöjä, joita projekteissa riittää muutenkin. Humakin innovaatiopalvelujen henkilöstö päätti ratkaista asian kevyemmällä otteella ja teki hankeviestinnästä selkokielisen videon. Yhtenä tärkeänä yksityiskohtana näkyy sekin, että videossa huomioidaan myös kuurot katsojat.

Videon sisältö on täyttä asiaa, mutta ennen kaikkea toteutuksessa näkyy Humakin koko hanketoimintaa ohjaava periaate: Innostavassa ja onnistuvassa työssä tarvitaan 30% järjestystä, 50% vuorovaikutusta ja 20% taikapölyä. Tässä videossa taikapölyä arkeen tuo hankekukko, joka turhia kukkoilematta ohjeistaa Humakin henkilöstöä viestintään. Toivottavasti hyvä fiilis välittyy myös teille katsojille!

...ja jos jollekin jää videosta jotain nokankoputtamista, lähetämme ilman muuta yhden kanoistamme sinne kynittäväksi!
01.02.2017 | Humanistinen ammattikorkeakoulu (Humak)

Hankeviestinnässä kana kynittävänä?

Humakin innovaatiopalvelujen henkilöstö - Ellun kanat ja kukot - pohti, voisiko hankeviestintä ja siihen motivointi olla muutakin kuin projektimapin viimeisestä liitteestä löytyvää tiedotusliturgiaa ja rutikuivaa projektiohjeistusta. Vastaus löytyi kukonlaulun aikaan ja tiivistyi selkokieliseksi videoksi. Ei se hankekukko edelleenkään käskien laula, mutta videon avulla pääsee jo monta kukonaskelta kohti hauskaa ja vaikuttavaa viestintää!

Hankeviestintä koetaan usein hankalaksi ja vaikeaksi tehtäväksi, jota projektipäällikkö joutuu tekemään kaiken muun työn lisäksi ikään kuin ylimääräisenä työnä. Projektipäälliköt ovat usein jonkun tietyn substanssialan asiantuntijoita ja/tai opettajia, joilla ei välttämättä ole kokemusta projekteissa vaadittavista viestintä- ja markkinointehtävistä. Sparraamista, vinkkejä ja motivointia siis tarvitaan! Projektipäällikköä ei kuitenkaan välttämättä motivoi pino ohjeita ja sääntöjä, joita projekteissa riittää muutenkin. Humakin innovaatiopalvelujen henkilöstö päätti ratkaista asian kevyemmällä otteella ja teki hankeviestinnästä selkokielisen videon. Yhtenä tärkeänä yksityiskohtana näkyy sekin, että videossa huomioidaan myös kuurot katsojat. Videon sisältö on täyttä asiaa, mutta ennen kaikkea toteutuksessa näkyy Humakin koko hanketoimintaa ohjaava periaate: Innostavassa ja onnistuvassa työssä tarvitaan 30% järjestystä, 50% vuorovaikutusta ja 20% taikapölyä. Tässä videossa taikapölyä arkeen tuo hankekukko, joka turhia kukkoilematta ohjeistaa Humakin henkilöstöä viestintään. Toivottavasti hyvä fiilis välittyy myös teille katsojille! ...ja jos jollekin jää videosta jotain nokankoputtamista, lähetämme ilman muuta yhden kanoistamme sinne kynittäväksi!

36 Ääntä yhteensä 0 Ääntä tässä kuussa