}

 

100 paremman työelämän tekoa

Katso video ja tutustu ilmoitettuihin tekohin.

Asiakaspalvelu | 010 195 000

Katso kaikki teot
OPn henkilöstöstä jo puolen sataa työntekijää on valinnut työajalla toteutettavan vapaaehtoispäivän ohjelmaksi Automies-retken iäkkäiden kanssa ajellen. 

Autoillessa, maiseman vaihtuessa ja autoakin ihmetellessä juttu iäkkään kanssa sujuu mukavasti. Usein iäkkäät ovat pitkiäkin aikoja ilman juttukaveria, se jo ilahduttaa kun aidosti kuuntelet. Kuljettajiksi sopii luonnollisesti niin naiset kuin miehet ja avustajiakin tarvitaan. 

Seuraukset saattavat olla tällaisia
Iäkkäät kokevat jotain hienoa, mitä eivät enää osanneet odottaakaan
- Tuon ilon näkeminen ilahduttaa ja saattaa jopa liikuttaa
- Autoretki voi vaikuttaa yhteishenkeen ja yrityskulttuuriin
- Hyvän tekeminen osoittaa yrityksen kauniit arvot todeksi
- Työntekijät haluavat levittää sanomaa hyvää tekevästä yrityksestä
- Hyväntekemisen kulttuuri vetoaa asiakkaisiin sekä työnhakijoihin ja -tekijöihin

Automies-retkiä tehdään usein yksi kuljettaja + yksi iäkäs kokoonpanolla. Näin iäkäs saa ansaitsemansa jakamattoman huomion.

Mahdollista on toki lähteä retkille myös pienellä ryhmällä, useampi autollinen kerrallaan. Silloin on hyvä ottaa kyytiin pari iäkästä ja ajamista arasteleva kollega toisen iäkkään seuraksi takapenkille. Näin tulee kaikki huomioiduiksi. Automies auttaa järjestelyissä.

Ajelulle kaupungille, nuoruusmaisemiin, museoon tai kahville. Autoretket tarjoavat uusia tuttavuuksia ja kokemuksia niin iäkkäille kuin kuljettajille.  Autoretket innostavat jo niitä suunnitellessa ja tuottavat iloa vielä pitkään niiden jälkeen.

Haastamme kaikki yritykset virkistämään henkilöstöä ja iäkkäitä yhteisille autoretkille. Lisätietoa osoitteesta www.automies.fi 
#ajaiäkkääniloksi #automies
18.12.2017 | Mobicon

Iloinen autoretki iäkkään kanssa - Automies-vapaaehtoisena työajalla

www.automies.fi

Jopa 40% iäkkäistä kokee yksinäisyyttä. Monet eivät pääse enää juurikaan näkemään ja kokemaan elämää kodin tai palvelutalon ulkopuolella. Työelämässä monilla on liikaakin ohjelmaa. Työputken katkaiseva rauhallinen autoretki iäkkään kanssa ilahduttaa iäkästä ja virkistää myös rentoutuvaa työntekijää. Erilainen virkistyspäivä kaikille. Automies-toiminta on Mobiconin kehittämä vapaaehtoistyön muoto, johon osallistuu monen yrityksen henkilöstöä. Tämä onkin tarpeen, sillä yksinäisiä iäkkäitä on paljon ja Automies-toimintaa organisoiva Mobicon on pieni yritys.

OPn henkilöstöstä jo puolen sataa työntekijää on valinnut työajalla toteutettavan vapaaehtoispäivän ohjelmaksi Automies-retken iäkkäiden kanssa ajellen. Autoillessa, maiseman vaihtuessa ja autoakin ihmetellessä juttu iäkkään kanssa sujuu mukavasti. Usein iäkkäät ovat pitkiäkin aikoja ilman juttukaveria, se jo ilahduttaa kun aidosti kuuntelet. Kuljettajiksi sopii luonnollisesti niin naiset kuin miehet ja avustajiakin tarvitaan. Seuraukset saattavat olla tällaisia Iäkkäät kokevat jotain hienoa, mitä eivät enää osanneet odottaakaan - Tuon ilon näkeminen ilahduttaa ja saattaa jopa liikuttaa - Autoretki voi vaikuttaa yhteishenkeen ja yrityskulttuuriin - Hyvän tekeminen osoittaa yrityksen kauniit arvot todeksi - Työntekijät haluavat levittää sanomaa hyvää tekevästä yrityksestä - Hyväntekemisen kulttuuri vetoaa asiakkaisiin sekä työnhakijoihin ja -tekijöihin Automies-retkiä tehdään usein yksi kuljettaja + yksi iäkäs kokoonpanolla. Näin iäkäs saa ansaitsemansa jakamattoman huomion. Mahdollista on toki lähteä retkille myös pienellä ryhmällä, useampi autollinen kerrallaan. Silloin on hyvä ottaa kyytiin pari iäkästä ja ajamista arasteleva kollega toisen iäkkään seuraksi takapenkille. Näin tulee kaikki huomioiduiksi. Automies auttaa järjestelyissä. Ajelulle kaupungille, nuoruusmaisemiin, museoon tai kahville. Autoretket tarjoavat uusia tuttavuuksia ja kokemuksia niin iäkkäille kuin kuljettajille. Autoretket innostavat jo niitä suunnitellessa ja tuottavat iloa vielä pitkään niiden jälkeen. Haastamme kaikki yritykset virkistämään henkilöstöä ja iäkkäitä yhteisille autoretkille. Lisätietoa osoitteesta www.automies.fi #ajaiäkkääniloksi #automies

9 Ääntä yhteensä 0 Ääntä tässä kuussa