}

 

100 paremman työelämän tekoa

Katso video ja tutustu ilmoitettuihin tekohin.

Asiakaspalvelu | 010 195 000

Katso kaikki teot
Yrityksessämme aloitettiin kaksi vuotta sitten Liikunta-aktivaattoritoiminta. Liikunta-aktivaattorit ovat oman työporukan aktivaattoreita ja innostajia, jotka tsemppaavat liikuntaharrastuksissa ja järjestävät yhteisiä liikunta- ja työhyvinvointitempauksia. 

Yksittäisten kampanjoiden ja tempausten lisäksi Turun toimipisteen toimiston aktivaattorit ovat kahden vuoden ajan huolehtineet säännöllisestä taukojumpasta. Aktivaattorit koostivat YouTube soittolistan, josta löytyy jokaiselle viikonpäivälle n. 10 minuutin taukojumppasetti. Taukojumppa järjestetään kokoustila Molekyylissä iltapäivisin. Jumpparinkiin ilmoittautuneet saavat myös muistutusviestin, jotta varmasti tietävät tulla paikalle. Säännöllisen taukojumpan lisäksi aktivaattorit käyvät jumppauttamassa myös esim. kokous- ja koulutustilaisuuksien osallistujia.
09.10.2017 | KiiltoClean Oy

Iltapäivän yhteinen taukojumppa

www.kiiltoclean.fi

Turun toimipisteen toimistolla taukojumpataan iltapäivisin noin 10 minuuttia yhdessä YouTuben kattavaa jumppavideotarjontaa ja kokoustilan av-laitteita hyödyntäen.

Yrityksessämme aloitettiin kaksi vuotta sitten Liikunta-aktivaattoritoiminta. Liikunta-aktivaattorit ovat oman työporukan aktivaattoreita ja innostajia, jotka tsemppaavat liikuntaharrastuksissa ja järjestävät yhteisiä liikunta- ja työhyvinvointitempauksia. Yksittäisten kampanjoiden ja tempausten lisäksi Turun toimipisteen toimiston aktivaattorit ovat kahden vuoden ajan huolehtineet säännöllisestä taukojumpasta. Aktivaattorit koostivat YouTube soittolistan, josta löytyy jokaiselle viikonpäivälle n. 10 minuutin taukojumppasetti. Taukojumppa järjestetään kokoustila Molekyylissä iltapäivisin. Jumpparinkiin ilmoittautuneet saavat myös muistutusviestin, jotta varmasti tietävät tulla paikalle. Säännöllisen taukojumpan lisäksi aktivaattorit käyvät jumppauttamassa myös esim. kokous- ja koulutustilaisuuksien osallistujia.

148 Ääntä yhteensä 0 Ääntä tässä kuussa