}

 

100 paremman työelämän tekoa

Katso video ja tutustu ilmoitettuihin tekohin.

Asiakaspalvelu | 010 195 000

Katso kaikki teot
Tavoite voi olla vaikka vain se, että ensi kesänä jaksan juosta pysähtymättä 12 minuuttia.
Parempaa työhyvinvointia rakennetaan Nitrolla yhdessä urheilemalla. Nitron perinteisiin kuuluu jokasyksyinen Cooperin testi, joka juostaan Helsingin ja Turun toimipisteillä.  Leikkimielinen, toimistojen välinen kamppailu päättyy voittavan tiimin sekä parhaan juoksijan palkitsemiseen. Tiimien keskiarvot ratkaisevat voittajakaupungin. Jatkuva perinne kannustaa nitrolaisia kunnon ylläpitämiseen pitkällä tähtäimellä. Yhteisen vastapainon löytäminen työlle auttaa jaksamaan työntäyteisen arjen haasteissa.

Tänä vuonna tavoitteena on, että kaikki nitrolaiset juoksevat kesäkuun 12. päivänä 12 minuuttia. Vauhdilla ei ole väliä, sillä tärkeintä on osallistuminen, yhdessä.
05.01.2017 | Nitro

Juostaan – edes vähän

http://www.nitro.fi

Hyvä yleiskunto auttaa jaksamaan ja lenkille on helpompi lähteä huonommassakin säässä, jos on tavoite mielessä.

Tavoite voi olla vaikka vain se, että ensi kesänä jaksan juosta pysähtymättä 12 minuuttia. Parempaa työhyvinvointia rakennetaan Nitrolla yhdessä urheilemalla. Nitron perinteisiin kuuluu jokasyksyinen Cooperin testi, joka juostaan Helsingin ja Turun toimipisteillä. Leikkimielinen, toimistojen välinen kamppailu päättyy voittavan tiimin sekä parhaan juoksijan palkitsemiseen. Tiimien keskiarvot ratkaisevat voittajakaupungin. Jatkuva perinne kannustaa nitrolaisia kunnon ylläpitämiseen pitkällä tähtäimellä. Yhteisen vastapainon löytäminen työlle auttaa jaksamaan työntäyteisen arjen haasteissa. Tänä vuonna tavoitteena on, että kaikki nitrolaiset juoksevat kesäkuun 12. päivänä 12 minuuttia. Vauhdilla ei ole väliä, sillä tärkeintä on osallistuminen, yhdessä.

63 Ääntä yhteensä 0 Ääntä tässä kuussa