}

 

100 paremman työelämän tekoa

Katso video ja tutustu ilmoitettuihin tekohin.

Asiakaspalvelu | 010 195 000

Katso kaikki teot
Suomessa työikäisistä kehitysvammaisista henkilöistä vain noin 2 % tekee työsuhteista palkkatyötä. Työelämään tutustuminen on tärkeä ensimmäinen askel polulla kohti palkkatyötä. Samalla monimuotoisuus työyhteisössä luo hyvää tunnelmaa henkilöstön keskuuteen.

Aloitimme #tavoitteenatyö -kampanjan korkeimmalta tasolta. Eduskunta lähti innoissaan mukaan kampanjaan.  37 kansanedustajaa, 3 eduskuntaryhmää ja eduskunnan laitoshuolto ottivat kehitysvammaisia nuoria TET-harjoitteluun viikoksi. Eduskunnan kampanjan jälkeen kansanedustajat haastoivat myös muita työyhteisöjä tarjoamaan TET-harjoittelupaikkoja tai palkkatöitä kehitysvammaisille nuorille. 

Kampanja #tavoitteenatyö sai uskomattoman positiivisen vastaanoton eduskunnassa ja saimme paljon palautetta, miten kehitysvammaiset nuoret toivat positiivista energiaa ja asennetta työyhteisöön. Moni eduskunnassa sanoi olevansa ylpeä, että niin useat halusivat lähteä mukaan tärkeään kampanjaan. 

Palautetta kampanjasta:

”Onnellisina ja iloisina juuri palasivat koululle. Mahtavaa!!!!”: opettaja oppilaista, jotka olivat TET-harjoittelussa eduskunnassa. 

”Olen oppinut sinulta paljon”: kansanedustaja kehitysvammaisesta TET-harjoittelijasta.

”Olen odottanut tätä niin innolla!” TET-harjoittelija

”Tämä on ollut erinomainen kampanja ja avartava kokemus”: Kansanedustaja kehitysvammaisesta TET-harjoittelijasta

”Kun heräsin aamulla, ajattelin heti, että nyt se päivä on, nyt se päivä vihdoin on”: TET-harjoittelija.
28.11.2017 | Kehitysvammaliitto

Kehitysvammaiset henkilöt mukaan työyhteisöön

www.kehitysvammaliitto.fi

Kehitysvammaliitto on aloittanut #tavoitteenatyö –kampanjan, jonka tarkoituksena on tuoda kehitysvammaisia henkilöitä harjoitteluun ja palkkatyöhön tavallisille työpaikoille.

Suomessa työikäisistä kehitysvammaisista henkilöistä vain noin 2 % tekee työsuhteista palkkatyötä. Työelämään tutustuminen on tärkeä ensimmäinen askel polulla kohti palkkatyötä. Samalla monimuotoisuus työyhteisössä luo hyvää tunnelmaa henkilöstön keskuuteen. Aloitimme #tavoitteenatyö -kampanjan korkeimmalta tasolta. Eduskunta lähti innoissaan mukaan kampanjaan. 37 kansanedustajaa, 3 eduskuntaryhmää ja eduskunnan laitoshuolto ottivat kehitysvammaisia nuoria TET-harjoitteluun viikoksi. Eduskunnan kampanjan jälkeen kansanedustajat haastoivat myös muita työyhteisöjä tarjoamaan TET-harjoittelupaikkoja tai palkkatöitä kehitysvammaisille nuorille. Kampanja #tavoitteenatyö sai uskomattoman positiivisen vastaanoton eduskunnassa ja saimme paljon palautetta, miten kehitysvammaiset nuoret toivat positiivista energiaa ja asennetta työyhteisöön. Moni eduskunnassa sanoi olevansa ylpeä, että niin useat halusivat lähteä mukaan tärkeään kampanjaan. Palautetta kampanjasta: ”Onnellisina ja iloisina juuri palasivat koululle. Mahtavaa!!!!”: opettaja oppilaista, jotka olivat TET-harjoittelussa eduskunnassa. ”Olen oppinut sinulta paljon”: kansanedustaja kehitysvammaisesta TET-harjoittelijasta. ”Olen odottanut tätä niin innolla!” TET-harjoittelija ”Tämä on ollut erinomainen kampanja ja avartava kokemus”: Kansanedustaja kehitysvammaisesta TET-harjoittelijasta ”Kun heräsin aamulla, ajattelin heti, että nyt se päivä on, nyt se päivä vihdoin on”: TET-harjoittelija.

52 Ääntä yhteensä 0 Ääntä tässä kuussa