}

 

100 paremman työelämän tekoa

Katso video ja tutustu ilmoitettuihin tekohin.

Asiakaspalvelu | 010 195 000

Katso kaikki teot
Yrityksemme kaikki työntekijät eri ammattiryhmistä saavat ehdottaa kuukauden kivointa työkaveria henkilöstöjohtajalle.
Eniten kehuja ja ehdotuksia saanut työntekijä palkitaan kuukauden lopussa esim. urheiluliikkeen lahjakortilla.
Tulokset julkaistaan joka kuukausi kaikille nähtäville sekä Hullu Poro news -lehdessä kauden päätteeksi.
Olemme huomanneet, että tämä kilpailu on saanut henkilökunnalta paljon kehuja ja kiitosta. Samalla se on lisännyt yhteistyötä ja luonut työpisteisiin hyvän ja kannustavan ilmapiirin.
21.08.2017 | Hullu Poro Oy

KKK - kuukauden kivoin kaveri

www.hulluporo.fi

Olemme Hullu Poro Oy:ssä jo muutaman kauden järjestäneet työntekijöille erilaisia kilpailuja, jotka kannustavat ja motivoivat työntekijää parempiin tuloksiin ja työhyvinvointiin. Parin vuoden ajan olemme ylläpitäneet Kehu ja kiitä työkaveria -kilpailua. Hymy ja kiitos ei maksa antajalleen mitään, mutta saajalle ne ovat arvokkaita lahjoja.

Yrityksemme kaikki työntekijät eri ammattiryhmistä saavat ehdottaa kuukauden kivointa työkaveria henkilöstöjohtajalle. Eniten kehuja ja ehdotuksia saanut työntekijä palkitaan kuukauden lopussa esim. urheiluliikkeen lahjakortilla. Tulokset julkaistaan joka kuukausi kaikille nähtäville sekä Hullu Poro news -lehdessä kauden päätteeksi. Olemme huomanneet, että tämä kilpailu on saanut henkilökunnalta paljon kehuja ja kiitosta. Samalla se on lisännyt yhteistyötä ja luonut työpisteisiin hyvän ja kannustavan ilmapiirin.

63 Ääntä yhteensä 1 Ääntä tässä kuussa