}

 

100 paremman työelämän tekoa

Katso video ja tutustu ilmoitettuihin tekohin.

Asiakaspalvelu | 010 195 000

Katso kaikki teot
Palkittu Välittäminen! #BPSownit


 
Tämän vuoden paremman työelämän teot kiteytyvät meillä useisiin eri tempauksiin ja toistuviin aktiviteetteihin. Treenaamme Weekly Wictoryn merkeissä tiimin kanssa viikoittain sekä pelaamme Monthly Madness -futsalia asiakkaiden ja kumppanien kanssa kuukausittain. 
 
Neljä kertaa vuodessa tutustumme tiiminjäsentemme harrastuksiin ja ajanviettotapoihin. Tähän mennessä olemme tankotanssineet, keilanneet, katsoneet suomifilmejä ja käyneet picnicillä Budapestissa ja kajakkiretkellä Espoon edustalla. Vuosittainen tiimin haaste oli ”Run like a Factory", jonka puitteissa viisi tiiminjäsentä juoksi puolimaratonin. 
 
Myös päivittäinen viihtyvyys ja työhyvinvointi toimistossamme on meille tärkeä asia. Uudistimme viime vuoden kesänä toimistomme ja nyt kaikilla tiimiläisillämme on sähköpöydät ja toimistotilamme ovat inspiroivat ja viihtyisät. Hankimme tiimiläisemme aloitteesta upeat, Suomessa suunnitellut ja valmistetut Gymba-tasapainolaudat lisätäksemme päivittäistä liikuntaa myös työpäivän aikana. Lisäksi toimistokoiramme Keke ilahduttaa meitä ja toimistollamme vierailevien päiviä kovalla kuorsauksellaan ja laiskottelullaan. 
 
Meille on tärkeää antaa omastamme myös muille ja tehdä hyvää toimistomme ulkopuolella. Järjestimme kesäkuussa hyväntekeväisyyskampanjan Suomen Punaisen Ristin kanssa ja annoimme nettisivumme Nälkäpäiväkeräyksen haltuun kerätäksemme mahdollisimman paljon lahjoituksia apua tarvitseville. 
 
Kaikista ylpeimpiä olemme kuitenkin uudesta tiimin jäsenestämme, jonka löysimme etsiessämme nuorta pitkäaikaistyötöntä. Hän on tuonut tiimiimme Valoa, sanan joka merkityksessä. ❤ *) PALKITTU: teko on palkittu sekä kuukauden tekona että Ilahduttavimmat-kategoriassa hyvinvointipäivällä.
23.10.2017 | BPS Consulting Finland Oy

VÄLITTÄMINEN #BPSOWNIT

www.bps.fi

Me uskomme, että hyvinvointi lähtee välittämisestä, toistemme kunnioittamisesta ja huomioonottamisesta. Tätä välittämistä levitämme ympärillemme: asiakkaisiin, kumppaneihin ja laajemmin ympärillämme toimivaan yhteisöön.

Välittäminen! #BPSownit Tämän vuoden paremman työelämän teot kiteytyvät meillä useisiin eri tempauksiin ja toistuviin aktiviteetteihin. Treenaamme Weekly Wictoryn merkeissä tiimin kanssa viikoittain sekä pelaamme Monthly Madness -futsalia asiakkaiden ja kumppanien kanssa kuukausittain. Neljä kertaa vuodessa tutustumme tiiminjäsentemme harrastuksiin ja ajanviettotapoihin. Tähän mennessä olemme tankotanssineet, keilanneet, katsoneet suomifilmejä ja käyneet picnicillä Budapestissa ja kajakkiretkellä Espoon edustalla. Vuosittainen tiimin haaste oli ”Run like a Factory", jonka puitteissa viisi tiiminjäsentä juoksi puolimaratonin. Myös päivittäinen viihtyvyys ja työhyvinvointi toimistossamme on meille tärkeä asia. Uudistimme viime vuoden kesänä toimistomme ja nyt kaikilla tiimiläisillämme on sähköpöydät ja toimistotilamme ovat inspiroivat ja viihtyisät. Hankimme tiimiläisemme aloitteesta upeat, Suomessa suunnitellut ja valmistetut Gymba-tasapainolaudat lisätäksemme päivittäistä liikuntaa myös työpäivän aikana. Lisäksi toimistokoiramme Keke ilahduttaa meitä ja toimistollamme vierailevien päiviä kovalla kuorsauksellaan ja laiskottelullaan. Meille on tärkeää antaa omastamme myös muille ja tehdä hyvää toimistomme ulkopuolella. Järjestimme kesäkuussa hyväntekeväisyyskampanjan Suomen Punaisen Ristin kanssa ja annoimme nettisivumme Nälkäpäiväkeräyksen haltuun kerätäksemme mahdollisimman paljon lahjoituksia apua tarvitseville. Kaikista ylpeimpiä olemme kuitenkin uudesta tiimin jäsenestämme, jonka löysimme etsiessämme nuorta pitkäaikaistyötöntä. Hän on tuonut tiimiimme Valoa, sanan joka merkityksessä. ❤ *) PALKITTU: teko on palkittu sekä kuukauden tekona että Ilahduttavimmat-kategoriassa hyvinvointipäivällä.

122 Ääntä yhteensä 0 Ääntä tässä kuussa