}

 

100 paremman työelämän tekoa

Katso video ja tutustu ilmoitettuihin tekohin.

Asiakaspalvelu | 010 195 000

Katso kaikki teot
Meillä talouspalvelukeskuksessa pyritään saamaan päivittäin koko porukka mukaan yhteiseen kahvitteluhetkeen ja aika ajoin joku intoutuu tuomaan esim. leipomuksia tarjolle.  

Kerran viikossa yhteisen kahvittelun lomassa pidetään nk. TuumausVartti, jossa jaetaan parhaita käytäntöjä esim.  IT-järjestelmistä tai vaikka arjen onnistumisen kokemuksia. Aihe on vapaa ja joka kerralle on löytynyt loistavia asioita jaettavaksi. 

Meillä on myös startannut viikoittain pidettävä  "matalan kynnyksen taukojumppa”, jossa jokainen vuorollaan ideoi ohjelman: vetovastuusta ei saa tulla migreeniä vaan sen voi hoitaa vaikka ”paimentamalla” porukan korttelin kiertoon.
05.04.2017 | Vapo Oy Talouspalvelukeskus

Yhdessä tekemistä

Kahvittelua, TuumausVarttia ja matalan kynnyksen taukojumppaa....

Meillä talouspalvelukeskuksessa pyritään saamaan päivittäin koko porukka mukaan yhteiseen kahvitteluhetkeen ja aika ajoin joku intoutuu tuomaan esim. leipomuksia tarjolle. Kerran viikossa yhteisen kahvittelun lomassa pidetään nk. TuumausVartti, jossa jaetaan parhaita käytäntöjä esim. IT-järjestelmistä tai vaikka arjen onnistumisen kokemuksia. Aihe on vapaa ja joka kerralle on löytynyt loistavia asioita jaettavaksi. Meillä on myös startannut viikoittain pidettävä "matalan kynnyksen taukojumppa”, jossa jokainen vuorollaan ideoi ohjelman: vetovastuusta ei saa tulla migreeniä vaan sen voi hoitaa vaikka ”paimentamalla” porukan korttelin kiertoon.

72 Ääntä yhteensä 59 Ääntä tässä kuussa