Ilmarinen työpaikkana

 

Ilmarinen on energisoiva työyhteisö 

Ilmarinen on energisoiva työyhteisö, jossa meillä kaikilla on rooli. Autamme toisiamme saavuttamaan tähtihetkensä, soitamme yhteen yllättävissäkin kokoonpanoissa, innostumme uudesta ja huolehdimme hyvästä vireestä läpi päivän.

Monipuoliset ja viihtyisät toimitilamme mahdollistavat nykyaikaiset tavat työskennellä, kohdata ja vuorovaikuttaa. Liikkuva työ edellyttää myös toimivia työkaluja. Pyrimme vahvistamaan tietotyöosaamistamme ja hyödyntämään työvälineitä sujuvasti arjessa. Energinen työympäristö tukee myös tietotyötä.

Tiesitkö, että meillä on myös digityökavereita apunamme?

Henkilöstön työkykyä tuemme monin tavoin. Oma liikuttajamme innostaa huolehtimaan hyvinvoinnista niin liikkumalla kuin työtä tauottamalla. Työmatkaliikkujat kipaisevat pyöräparkin ja suihkun kautta hommiin.

Viihtyisä toimistomme on myös ympäristöystävällinen.

 

Vastuullinen kesäduuni

avoimet työpaikat

MIETITKÖ MILLAISTA MEILLÄ ON?

Tule kylään – Sami, Sini, Sebastian ja Aino kertovat ja vievät videokierrokselle

TEEMME MERKITYKSELLISTÄ TYÖTÄ

Meillä on monenlaisia töitä ja urapolkuja  katso videot ja tutustu työtarinoihin:

Eläkeasiantuntija ja robottiagentti Katja  
– Meillä digikaverit tukevat työtämme. Robotiikka ja tekoäly ovat todella kiehtova maailma.

Vuokrauspäällikkö Ville
– Työssä pääsee näkemään hyvin pitkänkin projektin elinkaaren ja maaliin saattamisen. Onnistuminen yhdessä tiimin kanssa on aina äärimmäisen hieno hetki.

Työpaikkaliikuttaja Elsi 
– Kehittyminen on läsnä meidän jokaisen työnkuvassa. Ei missään nimessä junnata paikoillaan.

Mikä Ilmarinen?

Ilmarinen on työeläkevakuutusyhtiö. Sana kertoo, mitä meiltä saa: sellaisia vakuutuksia ja eläkkeitä, jotka liittyvät työn tekemiseen. Meiltä saa myös liudan palveluita, jotka tähtäävät siihen, että asiakkaittemme työpaikoilla voidaan hyvin. Palvelut me tarjoamme ilman eläkeslangia ja jäykistelyä. Selvästi, mutkattomasti ja hyväntuulisesti. Silloin asiakas voi hyvin. Ja niin voivat työntekijätkin. Lue millainen oli Ilmarisen vuosi.

 

Työpaikkojen ykkösketjua!

Me ilmarislaiset teemme työtä, jolla on merkitystä. Edistämme hyvää arkea työpaikoilla ja varmistamme, että vakuutettumme saavat työstä ansaitsemansa eläkkeen. Siksi olemme työstämme ylpeitä. Ja siitä, että elämme opetustemme mukaan. Työ joustaa elämäntilanteen mukaan, esimiehiltä odotamme humaania mutta ei löperöä otetta, ja ilmapiiri on ystävällinen ja kannustava. Nämä asiat ovat vuodesta toiseen ilmapiirimittauksissamme hyvällä tasolla. Siksi meillä viihdytään ja siksi ilmarislaisuus kestää keskimäärin 15 vuotta.

Töissä Ilmarisessa

Yhteistä meille on se, että haluamme huolehtia yli miljoonasta asiakkaastamme ja heidän vakuutuksistaan ja eläkkeistään. Osa meistä työskentelee asiakkaiden kanssa, osa huolehtii vakuutuksista ja eläkkeistä. Osa meistä vastaa eläkevarojen sijoittamisesta. Osa tekee laskenta- ja taloustöitä ja osa työskentelee it-tehtävissä, osa muissa erityyppisissä asiakastyötä ja omaa organisaatiotamme tukevissa tehtävissä.

Strategiamme mukaisesti haluamme olla vetovoimaisin työelämän kumppani. Uskomme, että henkilöstön kokemus Ilmarisesta työyhteisönä heijastuu myös siihen, millaiseksi asiakkaat kokevat palvelumme. Onnistumme tavoitteissamme, kun rakennamme energisoivan työyhteisön.

Haluamme, että työssämme on hyvä syke ja vahva etunoja. Se tarkoittaa kykyä tunnistaa mahdollisuudet ja tarttua niihin rohkeasti. Edelläkävijyys vaatii innovatiivista ideointia ja erilaisten, joskus mahdottomaltakin tuntuvien asioiden kokeilu. Haluamme ottaa roolin työpaikkana, joka näyttää mallia koko Suomelle!

 

Ilmarinen on vastuullinen työnantaja

Liiketoimintamme perustuu luottamukseen. Vaalimme luottamusta toteuttamalla tehtäväämme vastuullisesti. Vastuullisuus on yksi arvoistamme ja vastuullisuus kaikessa toiminnassa vahvistaa vetovoimaisuuttamme työeläkekumppanina ja tukee tehokasta liiketoimintaa. Vastuullisuus on erottamaton osa jokaisen ilmarislaisen työtä. Lue lisää Ilmarisen yritysvastuusta.

 

Haluamme olla monimuotoinen työpaikka

Monimuotoistuva työelämä tarvitsee monenlaisia osaajia. Haluamme tarjota uramahdollisuuksia parhaille ammattilaisille ja varmistaa, että oikeat osaajat ovat oikeissa paikoissa – myös sukupuoleen tai ikään katsomatta.

Edistämme tasa-arvon toteutumista konkreettisin keinoin: tarkastelemme rekrytointeja aina myös tasa-arvon näkökulmasta, mahdollistamme työn ja perhe-elämän yhteensovittamisen tarjoamalla työjoustoja sekä korostamme palkkauksen oikeidenmukaisuutta myös naisten ja miesten tasa-arvon näkökulmasta. Mikäli havaitsemme epäkohtia tasa-arvon toteutumisessa, puutumme niihin.

Vakuutusala on kaiken kaikkiaan hyvin naisvaltainen ala, ja koko Ilmarisen henkilöstöstä naisia onkin 65 %.

Erinomaisiin suorituksiin kannustava palkkaus ja palkitseminen

Palkkauksemme ja palkitsemisemme tavoitteena on kannustaa erinomaisiin suorituksiin ja arvojemme mukaiseen toimintaan sekä sitouttaa ja motivoida henkilöstöä. Tutustu Ilmarisen palkka- ja palkkiojärjestelmiin.

Tule Ilmariseen!

Meille olet tervetullut työurasi alussa tai kannuksesi jo hankkineena. Meillä menestyt, kun haluat uudistua ja uudistaa. Ja kun haluat tehdä sitä jatkuvasti.

Seuraa avoimia työpaikkojamme sivun ylälaidasta!

 

Helppo tulla töihin

Me ilmarislaiset teemme työmme Helsingin Ruoholahdessa. Ja kodeissamme, kahviloissa ja muissa etäpaikoissa. Toimistomme sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien päässä – tulit sitten julkisilla, pyörällä tai autolla. Osa ilmarislaisista työskentelee myös maakunnissa.