Ilmarinen työpaikkana

 

Ilmarinen on energisoiva työyhteisö 

Ilmarinen on energisoiva työyhteisö, jossa meillä kaikilla on rooli. Autamme toisiamme saavuttamaan tähtihetkensä, soitamme yhteen yllättävissäkin kokoonpanoissa, innostumme uudesta ja huolehdimme hyvästä vireestä läpi päivän.

Uusitut toimitilamme mahdollistavat nykyaikaiset tavat työskennellä, kohdata ja vuorovaikuttaa. Liikkuva työ edellyttää myös toimivia työkaluja. Pyrimme vahvistamaan tietotyöosaamistamme ja hyödyntämään työvälineitä sujuvasti arjessa. Energinen työympäristö tukee myös tietotyötä. Lue aiheesta lisää.

 

 

Mikä Ilmarinen?

Ilmarinen on työeläkevakuutusyhtiö. Sana kertoo, mitä meiltä saa: sellaisia vakuutuksia ja eläkkeitä, jotka liittyvät työn tekemiseen. Meiltä saa myös liudan palveluita, jotka tähtäävät siihen, että asiakkaittemme työpaikoilla voidaan hyvin. Palvelut me tarjoamme ilman eläkeslangia ja jäykistelyä. Selvästi, mutkattomasti ja hyväntuulisesti. Silloin asiakas voi hyvin. Ja niin voivat työntekijätkin.

 

Työpaikkojen ykkösketjua!

Me ilmarislaiset teemme työtä, jolla on merkitystä. Edistämme hyvää arkea työpaikoilla ja varmistamme, että vakuutettumme saavat työstä ansaitsemansa eläkkeen. Siksi olemme työstämme ylpeitä. Ja siitä, että elämme opetustemme mukaan. Työ joustaa elämäntilanteen mukaan, esimiehiltä odotamme humaania mutta ei löperöä otetta, ja ilmapiiri on ystävällinen ja kannustava. Nämä asiat ovat vuodesta toiseen ilmapiirimittauksissamme hyvällä tasolla. Siksi meillä viihdytään ja siksi ilmarislaisuus kestää keskimäärin 18 vuotta.

Töissä Ilmarisessa

Yhteistä meille on se, että haluamme huolehtia yli miljoonasta asiakkaastamme ja heidän vakuutuksistaan ja eläkkeistään. Osa meistä työskentelee asiakkaiden kanssa, osa huolehtii vakuutuksista ja eläkkeistä. Osa meistä vastaa eläkevarojen sijoittamisesta. Osa tekee laskenta- ja taloustöitä ja osa työskentelee it-tehtävissä, osa muissa erityyppisissä asiakastyötä ja omaa organisaatiotamme tukevissa tehtävissä.

Strategiamme mukaisesti haluamme olla vetovoimaisin työeläkekumppani. Uskomme, että henkilöstön kokemus Ilmarisesta työyhteisönä heijastuu myös siihen, millaiseksi asiakkaat kokevat palvelumme. Onnistumme tavoitteissamme, kun rakennamme energisoivan työyhteisön.

Haluamme, että työssämme on hyvä syke ja vahva etunoja. Se tarkoittaa kykyä tunnistaa mahdollisuudet ja tarttua niihin rohkeasti. Edelläkävijyys vaatii innovatiivista ideointia ja erilaisten, joskus mahdottomaltakin tuntuvien asioiden kokeilu. Haluamme ottaa roolin työpaikkana, joka näyttää mallia koko Suomelle!

 

 

 

Ilmarinen on vastuullinen työnantaja

Liiketoimintamme perustuu luottamukseen. Vaalimme luottamusta toteuttamalla tehtäväämme vastuullisesti. Vastuullisuus on yksi arvoistamme ja vastuullisuus kaikessa toiminnassa vahvistaa vetovoimaisuuttamme työeläkekumppanina ja tukee tehokasta liiketoimintaa. Vastuullisuus on erottamaton osa jokaisen ilmarilaisen työtä. Lue lisää Ilmarisen yritysvastuusta.

 

Haluamme olla monimuotoinen työpaikka

Monimuotoistuva työelämä tarvitsee monenlaisia osaajia. Haluamme tarjota uramahdollisuuksia parhaille ammattilaisille ja varmistaa, että oikeat osaajat ovat oikeissa paikoissa – myös sukupuoleen tai ikään katsomatta.

Edistämme tasa-arvon toteutumista konkreettisin keinoin: tarkastelemme rekrytointeja aina myös tasa-arvon näkökulmasta, mahdollistamme työn ja perhe-elämän yhteensovittamisen tarjoamalla työjoustoja sekä korostamme palkkauksen oikeidenmukaisuutta myös naisten ja miesten tasa-arvon näkökulmasta. Mikäli havaitsemme epäkohtia tasa-arvon toteutumisessa, puutumme niihin.

Ilmarisen johtoryhmässä on naisia 50 %, keskijohdossa 53 % ja ryhmäesimiehinä 74 %. Lue Timo Ritakallion blogi aiheesta.

Vakuutusala on kaiken kaikkiaan hyvin naisvaltainen ala, ja koko Ilmarisen henkilöstöstä naisia onkin 66 %.

Erinomaisiin suorituksiin kannustava palkkaus ja palkitseminen

Palkkauksemme ja palkitsemisemme tavoitteena on kannustaa erinomaisiin suorituksiin ja arvojemme mukaiseen toimintaan sekä sitouttaa ja motivoida henkilöstöä. Tutustu Ilmarisen palkka- ja palkkiojärjestelmiin.

Tule Ilmariseen!

Meistä melkein 80 prosenttia avaa työpaikan oven aamuisin mielellään. Avaa sinäkin! Meille olet tervetullut työurasi alussa tai kannuksesi jo hankkineena. Meillä menestyt, kun haluat uudistua ja uudistaa. Ja kun haluat tehdä sitä jatkuvasti.

Seuraa avoimia työpaikkojamme sivun ylälaidasta!

 

Kesätyöntekijöiden hakijakokemus on hyvä!

Olemme osallistuneet kahtena vuonna Vastuullinen kesäduuni -kampanjaan. Kesätyöntekijöiden hyvä hakijakokemus nosti Ilmarisen toiselle sijalle Vastuullinen kesäduuni 2017 -kilpailussa. Lue lisää  ja tutustu kampanjaan.

Lue millainen kesätyö on asiakaspalvelussamme ja vastuullisessa sijoittamisessa, entä miten kesätyöntekijämme tekee työympäristöstämme entistä viihtyisämmän.

Helppo tulla töihin

Me ilmarislaiset teemme työmme Ruoholahdessa. Ja kodeissamme, kahviloissa ja muissa etäpaikoissa. Toimistolle pääset kätevästi bussilla, metrolla tai pyörällä.