Kuntoutus on mahdollisuus

Katso video kuntoutujan arjesta.

Kuntoudu takaisin työelämään

Kun voit hyvin, jaksat tehdä työtäsi. Jos työkykysi heikentyy, hae kuntoutusta. Ammatillisen kuntoutuksen tapoja on monia. Ja kuntoutujana saat meiltä taloudellista tukea. Sinulla on hyvä mahdollisuus palata takaisin töihin kuntouduttuasi. Peräti noin 75 % kuntoutujista palaa takaisin työelämään.

Hae kuntoutusta

KUNTOUTUJALLE

Kuntoutuva opiskelija! Huomiothan, että syksyn ensimmäinen maksu, tulee usein takautuvasti.

Ammatilisen kuntoutuksen opiskelijalle tärkeät asiat ja muistilistan löydät opiskelijan osiosta.

Jos sinulla on jo ennakkopäätös kuntoutuksesta tai hyväksytty kuntoutussuunnitelma, lue lisää toimeentulostasi kuntoutuksen aikana.


Opiskelijan info
Toimeentulo kuntoutuksen aikana
Kuntoutuksen vaihtoehdot

Kuka voi hakea kuntoutusta?

Mitä kuntoutus tarkoittaa?

Hae kuntoutusta

Takaisin töihin

Kuka voi hakea kuntoutusta?

Työntekijä tai yrittäjä, hae ammatillista kuntoutusta, jos työkykysi on heikentynyt. Ja viimeistään jos uhkaat menettää sen kokonaan. Tai jos et pysty tekemään töitäsi enää lainkaan.

Mitä kuntoutus tarkoittaa?

Ammatillinen kuntoutus tarjoaa sinulle viisi vaihtoehtoa kuntoutua takaisin työelämään. Niistä jokin sopii sinulle varmasti. Jokaiseen saat meiltä taloudellista tukea.

Hae kuntoutusta

Kuntoutuksen hakeminen on helppoa. Täytä vain sähköinen kuntoutushakemus ja lähetä se meille. Saat meiltä ennakkopäätöksen kuukauden sisällä. Sen jälkeen olet askeleen lähempänä töihinpaluutasi.

Takaisin töihin

Mieti, miten aiot jatkaa työntekoa. Ja mikä ammatillisen kuntoutuksen vaihtoehdoista sopii sinulle parhaiten. Tai soita meille, niin mietitään näitä yhdessä. Muotoile lopuksi ajatuksesi kuntoutussuunnitelmaksi ja lähetä se meille. Kun olet saanut meiltä hyväksynnän suunnitelmaasi, kaikki on selvää. Sitten vain alat toimia suunnitelmasi mukaisesti.