Artikkelit

Saatko kaikki oikein YEL-testistämme?

Keskustelua herättävä ja kuitenkin mainettaan parempi. Sellainen on yrittäjien tärkein vakuutus YEL. Mielipiteitä riittää, kun YEL:istä puhutaan, mutta kuinka hyvin se oikeasti tunnetaan? Laita tietosi testiin!

YEL on yrittäjän eläke- ja sosiaaliturvan perustana hänen tärkein vakuutuksensa. Lisäksi se on iso kuluerä – ja puheenaihe. Mutta kuinka hyvin YEL:in perusasiat oikeasti tunnetaan? Saatko sinä täydet kymmenen pistettä YEL-testistämme? 

 

Valmista tuli! 

Tuliko eteen yllätyksiä? Toivottavasti tunnet nyt yrittäjien tärkeimmän vakuutuksen entistäkin paremmin. Lue myös YEL:in uudistumisesta:

 

Lisää aiheesta

Artikkelit 6.6.2023

Jäädäkö ansaitulle eläkkeelle vai jatkaako töissä?

Eläkkeelle siirtyminen voi olla yhdelle iloinen sekä merkittävä elämänvaihe siinä missä toiselle tuntua menetykseltä. Kaikille se kuitenkin merkitsee pitkän työuran tai yrittäjyyden päättymistä ja avaa oven uudelle vapaudelle sekä mahdollisuuksille.

Jäädäkö ansaitulle eläkkeelle vai jatkaako töissä?

Artikkelit 29.5.2023

Miten ottaa eläke puheeksi?

Omannäköinen eläkeaika -tietoiskuissamme on yhtenä aiheena tänä vuonna ollut, miten työnantajat ja esihenkilöt voisivat nostaa eläkkeelle siirtymisen osaksi keskusteluita mahdollisimman fiksusti.

Miten ottaa eläke puheeksi?
Lisää ajankohtaisia artikkeleita